Internacional 03/11/2011

Le Pen visitarà els 'indignats' de Nova York

La candidata d'extrema dreta a les presidencials franceses vol conèixer el moviment 'Occupy Wall Street' amb motiu del seu viatge oficial als Estats Units

Ara
1 min
Marine Le Pen en la seva visita oficial a Washington

BarcelonaLa candidata d'extrema dreta a les presidencials franceses, Marine Le Pen, visitarà els indignats de Nova York acampats al Zuccotti Park que formen part del moviment Occupy Wall Street, segons figura en l'agenda de la candida i que publica l'emissora francesa Radio France Internationale.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Alguns mitjans nord-americans es pregunten com serà rebuda Le Pen entre els acampats al Zuccoti Park, perquè, malgrat que la candidata d'extrema dreta s'ha manifestat en contra del capitalisme global, costa trobar semblances entre el seu partit i el moviment Occupy Wall Street.

Le Pen, que aquest dijous inicia una visita oficial als EUA, tenia previst reunir-se també amb un dels candidats republicans a la presidència, Ron Paul, però al final l'equip de Paul ha cancel·lat la cita. Membres del partit de Le Pen, el xenòfob Front Nacional, han assegurat que malgrat que la candidata no es reunirà amb Ron Paul, sí ho farà amb altres congressistes, entre ells uns demòcrata “que no segueix l'opinió majoritària del seu partit”.

stats