Egipte
Internacional 02/06/2012

L'estat de salut de Mubàrak pateix una davallada i és "crític" en arribar a la presó

La televisió estatal ha informat de la "crisi" que hauria patit el dictador mentre arribava centre penitenciari de Tora, a les afores d'El Caire. Fonts mèdiques han dit a la CNN que l'expresident ha patit un atac de cor

Agències
1 min

El CaireLa salut de l'expresident egipci, Hosni Mubàrak, ha patit una "crisi" en arribar a la presó de Tora, al sur d'El Caire, segons ha informat la televisió estatal.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

"La salut de Mubàrak ha patit una crisi mentre arribava a la presó de Tora i està sent tractat a l'helicòpter", ha dit la cadena, referint-se a l'aparell que el traslladava al centre penitenciari.

Fonts mèdiques han dit a la cadena nord-americana CNN que es tracta d'un atac de cor, tot i que les informacions encara són confuses.

Mubàrak ha plorat i s'ha negat a abandonar l'helicòpter abans de tenir l'atac

Segons informa la cadena Al Jazeera, Mubàrak ha plorat i s'ha negat a sortir de l'helicòpter quan l'aparell ha arribat a la presó. "Plorava i no volia sortir, els funcionaris de seguretat han estat una estona amb ell per intentar-lo convèncer", ha dit un treballador de la presó. "Finalment l'han convençut i entrarà a la presó aviat", ha dit, pocs moments abans que el dictador patís el suposat atac de cor.

stats