Internacional 11/01/2012

Mario Draghi, sense cinturó de seguretat i parlant pel mòbil mentre condueix

El president del BCE, Mario Draghi, ha estat fotografiat incomplint dues normes de circulació que li podrien costar 10 punts del carnet

Efe
1 min
Foto del President del BCE, Mario Draghi, publicada per 'Oggi'

RomaEl president del Banc Central Europeu (BCE), Mario Draghi, ha estat fotografiat a Roma per fotògrafs italians mentre conduïa sense cinturó de seguretat i parlava pel telèfon mòbil sense auriculars, segons informa el setmanari Oggi.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Els mitjans de comunicació italians, que s'han fet ressò de la informació d'Oggi, han donat importància a la imprudència del president italià del BCE.

Concretament, han recordat que les infraccions podrien costar-li fins a 700 euros i deu punts del carnet. Tot i això, alguns mitjans interpreten que el fet humanitza el funcionari perquè no porta guardaespatlles, condueix un utilitari i no "aquests cotxes blaus oficials" d'altíssima gamma que recorren Roma, afirma el Corriere della Sera. El rotatiu en destaca el "baix consum, les baixes emissions i el fet d'estar plenament en línia amb l'austeritat que es viu a tot el continent".

Draghi es va fer càrrec de la presidència del Banc Central Europeu l'1 de novembre de 2011.

stats