Publicitat
Publicitat

Estats Units

"Més enllà de la fama": la segona part de la polèmica campanya 'Kony 2012'

L'ONG Invisible Children publica un segon vídeo després d'un mes de crítiques a la primera part de la campanya. La resposta arriba després que el fundador de l'organització fos detingut per exhibir-se despullat en públic

Un mes després de la campanya viral per capturar el guerriller ugandès Joseph Kony, l'ONG Invisible Children ha fet una segona part del vídeo per respondre a les crítiques que va rebre el primer.

La segona part de la campanya arriba després que el director de l'ONG, Jason Rusell, fos detingut per exhibir-se despullat per un carrer de San Diego, a Califòrnia.


Aquest segon vídeo està centrat en les iniciatives per aturar l'Exèrcit d'Alliberament del Senyor de Kony en els països més afectats per la seva presència: la República Centreafricana, la República Democràtica del Congo i el Sudan del Sud.

El primer vídeo va rebre fortes crítiques per donar una visió simplista de la situació a Uganda i per no detallar la situació de la resta de països on actua l'Exèrcit d'Alliberament del Senyor. També se'l va criticar des d'Uganda per proposar una sortida colonialista al conflicte i no tenir en compte la capacitat dels ugandesos de capturar Kony.

Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT