Mèxic
Internacional 13/05/2012

Troben almenys 49 cadàvers mutilats a Mèxic

La policia ha trobat els cossos dins de bosses de plàstic al costat d'una carretera propera a Monterrey. La investigació no ha conclòs, però es vincula l'atrocitat al narcotràfic

Efe
1 min
Els forenses investiguen la zona on s'han trobat els cossos / EFE

MonterreyLes forces de seguretat mexicanes han trobat almenys 49 cadàvers al costat d'una carretera del municipi de Cadereyts, a pocs quilòmetres de Monterrey –capital de l'estat de Nuevo León. Sis dels morts són dones, mentre que tots els altres són homes. Malgrat que la investigació encara no ha conclòs, es vinculen els assassinats al narcotràfic.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Les autoritats han rebut una trucada advertint sobre la presència dels cossos en aquella zona i durant la matinada de diumenge els han trobat –la majoria d'ells despullats, mutilats i a dins de bosses de plàstic.

Aquests morts se sumen a la sèrie d'assassinats en massa que s'han produït a Mèxic durant els últims mesos. La majoria s'han concentrat al nord del país, on la banda de narcotraficants Zetas han lliurat una guerra sagnant pel control de les rutes de contraban.

stats