Estats Units
Internacional 10/05/2012

Mitt Romney demana perdó per un episodi homòfob de la seva adolescència

El 'Washington Post' publica que el candidat republicà a la presidència dels Estats Units va tallar els cabells a un noi perquè sospitava que era gai. L'exgovernador de Massachusetts ha reiterat que està contra el matrimoni homosexual, després que Obama l'hagi defensat

Agències
1 min
Mitt Romney en un acte de campanya a Michigan / Getty Images

WashingtonL’endemà que el president dels Estats Units, Barack Obama, defensés el matrimoni entre dues persones d’un mateix sexe, el seu rival republicà, Mitt Romney, s'ha vist forçat a disculpar-se després que un diari publiqués un episodi homòfob de la seva adolescència. El 'Washington Post' detalla com el 1965 Romney i cinc amics van reduir un noi al terra i com l’exgovernador de Massachusetts va tallar-li els cabells amb unes tisores perquè sospitaven que era homosexual.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

“No recordo l’accident i us asseguro que no crec que jo pensés que el noi era homosexual, era la darrera cosa en la meva ment en aquella època”, s'ha defensat Romney, que de totes maneres s'ha disculpat. “Vaig fer algunes coses estúpides i si algú va sentir-se ferit o ofès evidentment demano perdó”, ha dit en una entrevista a la cadena Fox.

Després que la defensa d’Obama dels matrimonis homosexuals marqués un punt important en la campanya presidencial, Romney ha volgut reforçar la seva postura contrària a aquestes unions. Aquest dijous ha recordat la seva oposició frontal. “El matrimoni no és res més que la unió entre un home i una dona”, ha dit en un acte de campanya a Oklahoma.

stats