Publicitat
Publicitat

Estats Units

Mitt Romney manté el seu lideratge en el debat republicà a New Hampshire

L'ex governador de Massachusets es reafirma com a preferit en la cursa dels candidats republicans a la presidència dels Estats Units. La trobada entre els sis aspirants va ser menys acarnissada del que s'esperava

Els sis aspirants republicans a la presidència dels Estats Units es van enfrontar ahir en el primer debat electoral després dels ajustats resultats del caucus d'Iowa, on va haver-hi atacs menys durs del que s'esperava, sobretot cap a Mitt Romney, el preferit en els sondejos.

Després de la diferència de només vuit vots a favor de Romney, que es va imposar a l'ex senador de Pensilvània, Rick Santorum, s'esperava un debat acarnissat on els aspirants a candidats republicans aprofitessin per atacar Romney en un intent de guanyar vots de cara a les primàries de dimarts vinent a New Hampshire.

Mitt Romney, Rick Perry, Ron Paul, Rick Santorum, Newt Gingrich i Jon Huntsman s'enfronten en les primàries i caucus que es celebraran a tots els estats nord-americans durant els propers mesos abans de decidir en el congrés del partit d'agost qui serà el candidat que s'enfrontarà a Obama en les eleccions presidencials de novembre.

Malgrat els mesos que falten pel congrés republicà, els vots a New Hampshire, Carolina del Sud i Florida d'aquest mes poden deixar bastant clar qui encapçalarà la cursa per la nominació.
Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT