Kènia
Internacional 11/09/2011

Mor un britànic i desapareix la seva dona en un enclavament turístic de Kènia

La parella ha sigut atacada per uns homes prop de la frontera amb Somàlia. Se sospita que podria tractar-se del grup radical islàmic al-Shabab

Efe
1 min

LondresUn home britànic ha estat assassinat i la seva dona, de la mateixa nacionalitat, es troba desapareguda, després d'haver estat atacats en un enclavament turístic de Kènia, segons el ministeri d'Assumptes Exteriors del Regne Unit. Un portaveu del ministeri ha dit que un grup d'homes ha atacat la parella mentre s'allotjava en un complex turístic d'una platja al nord de l'illa de Lamu, a tocar de la frontera amb Somàlia.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Tot i que des del ministeri no han donat més detalls "per no perjudicar la investigació" del succés, una font policial ha dit a la BBC que el grup radical islàmic al-Shabab podria esta implicat en l'atac. La mateixa cadena britànica indica que la proximitat de l'enclavament turístic on era la parella amb Somàlia fa pensar també que els agressors podrien ser pirates somalis. En aquest cas, seria la primera vegada que aquests delinqüents ataquen un enclavament turístic.

stats