Regne Unit
Internacional 14/07/2011

La comissió de mitjans de la Cambra dels Comuns cita Murdoch i el seu fill pel cas de les escoltes

El magnat Rupert Murdoch i el seu fill James declinen acudir a la cita dimarts i proposen altres dates. La policia ha detingut l'exdirector executiu del NoW Neil Wallis

Redacció
1 min

LondresLa comissió de mitjans de comunicació de la Cambra dels Comuns del Regne Unit ha convocat formalment aquest dijous el magnat australio-nord-americà Rupert Murdoch i el seu fill James a una vista pel proper dimarts per parlar del cas de les escoltes il·legals, després que els Murdoch refusessin una primera citació.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El propietari del grup mediàtic News Corp, Rupert Murdoch, ha dit que no està "disponible", i el seu fill James, president de la filial britànica, ha proposat una altra data, a l'agost. La directora general de la filial, Rebekah Brooks, sí que ha acceptat comparèixer dimarts.

Per la seva banda, l'exdirector executiu del News of the World (NoW) Neil Wallis, de 60 anys, ha sigut detingut avui a Londres en relació amb les escoltes telefòniques il·legals del dominical sensacionalista. És la novena persona arrestada per aquest escàndol, segons la policia.

stats