Protesta als Estats Units
Internacional 14/10/2011

L'Ajuntament de Nova York fa marxa enrere i ajorna el desallotjament de l'acampada dels 'indignats'

Els manifestants d'Occupy Wall Street havien assegurat que no estaven disposats a marxar i havien netejat la zona per evitar l'actuació policial

Ara
1 min
Els indignats d'Occupy Wall Street han netejat la plaça aquesta nit / AFP

BarcelonaL'Ajuntament de Nova York ha ajornat el desallotjament de l'acampada dels indignats de Wall Street al parc Zuccotti. Només 45 minuts abans de l'hora prevista (les 7 del matí a la ciutat) ha difós un comunicat de premsa en què assegura que els propietaris del parc han decidit ajornar l'actuació de neteja de la zona anunciada per aquest divendres.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Segons informa Huffington Post, el comunicat municipal diu: "A última hora de la nit, els propietaris de Zuccoti Park –Brookfield Properties– ens han notificat que ajornen l'actuació de neteja prevista, i que retiren de moment la seva petició presentada aquesta setmana d'assistència policial per a l'operació de neteja". L'Ajuntament afegeix que els propietaris "creuen que poden arribar a una acord amb els manifestants que garantirà que el parc continuï estant net i segur, i disponible per a l'ús públicc, i que la situació és respectuosa amb els veïns i els negocis del voltant, i l'Ajuntament continuarà supervisant la situació".

Els manifestants havien passat els últims dies netejant el parc per evitar l'actuació de neteja amb acompanyament policial.

stats