Internacional 02/05/2011

Obama: "El món ara és millor"

El president nord-americà assegura que la mort de Bin Laden porta seguretat i afirma que "com a comandant en cap, no puc estar més orgullós dels nostres militars"

Agències
1 min

WashingtonEl president dels Estats Units, Barak Obama, ha fet una compareixença pública en un acte on ha condecorat pòstumament dos soldats morts a la guerra de Corea, i ha aprofitat per parlar de la mort de Bin Laden. A l'acte també hi havia present el secretari de Defensa, Robert Gates, que ha rebut aplaudiments i felicitacions.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

És la segona vegada que el president nord-americà s'adreça al públic des que s'ha conegut la mort del líder terrorista. El president nord-americà ha iniciat l'acte participant d'una pregària i ha volgut recordar que "avui és un bon dia per Amèrica". "El món ara és millor", ha dit, "i més segur" després de la mort del líder d'Al-Qaida.

Obama ha recordat l'alegria que va envair el país ahir a la nit quan es va confirmar la mort del terrorista més perseguit del món, que va anar seguida de celebracions arreu de les principals ciutats.

Obama, parlant dels dos soldats a qui estava condecorant, ha volgut destacar el sacrifici general dels soldats nord-americans i ha dit que "com a comandant en cap, no puc estar més orgullós dels nostres homes i dones en uniforme".

stats