Estats Units
Internacional 29/07/2011

Obama insta la gent a bombardejar amb missatges els comptes de Twitter dels republicans

El president nord-americà, cansat de l'espectacle de les negociacions per apujar el sostre del deute dels Estats Units, prova aquesta nova estratègia per pressionar el partit opositor a arribar a un consens

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { } El president dels Estats Units, Barack Obama, ha començat a bombardejar el seu Twitter amb piulades que insten els nord-americans a escriure als representants republicans de cada estat del país a través d'aquesta xarxa social per pressionar-los a arribar a un acord per apujar el sostre del deute.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

“Si vius a Carolina del Nord, pregunta a @SenatorBurr que doni suport a un compromís bipartidista per a la crisi del deute”. Twits com aquest són els que Obama està enviant des de les 12 del migdia (sis de la tarda hora catalana) des del compte @BarackObama, facilitant els twitters de senadors i responsables polítics republicans perquè la gent els piulegi, a veure si amb aquesta nova estratègia es pot arribar a un consens abans del 2 d'agost, dia límit per apujar el sostre del deute.

Aquest dilluns, Obama va demanar als ciutadans que truquessin i enviessin correus electrònics als congressistes demòcrates i republicans per pressionar ambdós bàndols a arribar a un acord. El resultat de la seva crida van ser centraletes col·lapsades i pàgines web saturades.

stats