França
Internacional 20/06/2011

Posen sota custòdia a George Tron, exsecretari d'Estat francès, per presumptes agressions sexuals

Tres extreballadores de l'Ajuntament de Draveil, d'on era alcalde Tron, l'acusen d'haver abusat de la seva posició per obtenir favors sexuals. Les agressions haurien tingut lloc entre els anys 2007 i 2010

Redacció
1 min

ParísLa policia judicial de Versalles ha posat avui sota custòdia l’exsecretari d’Estat de la Funció Pública francès i alcalde de Draveil, al sud de París, George Tron, a qui estan investigant per unes presumptes agressions sexuals a tres extreballadores seves de l’Ajuntament, entre els anys 2007 i 2010.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Segons publica el diari francès Le Monde, la investigació es va posar en marxa per les denúncies de dues extreballadores de l'administració, però recentment una tercera dona ha acusat el polític d'una altra agressió sexual, pel què ja són tres les acusadores.

Tron va dimitir del càrrec el 29 de maig, arran de les primeres dues denúncies, poc després que es destapés l'escàndol sexual pel què l'excap de l'FMI, Dominique Strauss-Kahn, serà jutjat per agressió sexual, segrest i intent de violació als Estats Units.

stats