Internacional 07/03/2012

Rick Santorum no llança la tovallola

L'exportaveu de la Casa Blanca basa el seu discurs a reivindicar el triomf de la ciutadania contra Romney, un candidat milionari

Ara
1 min
Rick Santorum en un míting a Ohio / EFE

BarcelonaTot i la victòria del seu rival, Mitt Romney, a les primàries republicanes d'Ohio, un estat clau per a la nominació, Rick Santorum no llança la tovallola. El candidat republicà ha interpretat els resultats del Superdimarts com la prova que té legitimitat per continuar aspirant a disputar la Casa Blanca a Barack Obama el proper 6 de novembre.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Després de proclamar-se guanyador a Oklahoma i Tennesse, i abans de constatar-se el seu triomf a Dakota el Nord, Santorum s'ha adreçat a un grup d'electors per proclamar que "passi el que passi, arribarem a les portes de la Casa Blanca".

Romney ha guanyat el Superdimarts i s'ha imposat a Ohio amb un lleuger avantatge, però no ha pogut deixar Santorum fora de joc, com pretenia. L'exportaveu de la Casa Blanca assegura que "vol tornar el poder a la ciutadania" i critica Romney per la seva fortuna personal. Simbòlicament ha seguit els resultats des de la petita ciutat de Steubenville, que abans de la crisi industrial dels EUA vivia de la metal·lúrgia. Romney, en canvi, ha viscut el Superdimarts des de Boston.

stats