Rússia
Internacional 03/06/2011

Un incendi en un arsenal militar rus obliga a evacuar més de 28.000 persones

No hi ha hagut cap víctima mortal. Les autoritats asseguren que la situació està controlada i que les explosions baixen d'intensitat

Efe
1 min

MoscouUn incendi en un arsenal militar de la república russa d'Udmúrtia ha obligat a evacuar més de 28.000 persones aquesta nit, segons el ministeri rus de Situacions d'Emergència. Una trentena han necessitat assistència mèdica i fins ara només 8 han estat hospitalitzades. Al llarg de la nit s'han produït fortes explosions, que han baixat d'intensitat a mesura que passaven les hores i les autoritats asseguren que la situació està sota control. Sembla que Izvesk, la capital de la república, a uns 1.200 quilòmetres a l'est de Moscou, no està en perill. Els experts del ministeri de Defensa assenyalen que les explosions poden continuar un parell de dies més.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Fonts policials citades per l'agència oficial Interfax apunten a una cigarreta mal apagada com a possible causa del sinistre, que ha obligat a tallar el trànsit a la carretera federal que comunica amb la capital russa.

L'incendi és el segon en un arsenal rus aquests últims dies: el 26 de maig milers de persones van haver de ser evacuades en un inicident semblant a Baixkíria.

stats