Publicitat
Publicitat

Cambodja

Les tres catalanes ferides a Cambodja tornaran aquesta setmana a Catalunya

Segons Laia Niubó, una de les accidentades, "el conductor de l'autobús "o no va veure el camió o es va adormir" i van ser evacuades "en cotxes particulars" fins a un hospital de campanya

Les tres noies catalanes que van quedar ferides en un accident d'autocar a Cambodja preveuen tornar a Catalunya al llarg d'aquesta setmana.

Així ho explicat una de les joves, Laia Niubó, que ha detallat que després de patir el cop van ser evacuades "amb cotxes particulars" fins a un hospital de campanya. Aquesta viatgera i la seva companya Vanessa, que té ferides lleus, aniran el més aviat possible fins al Vietnam per agafar un vol cap a casa.

En canvi, la lleidatana Marta Valls en va sortir més mal parada. La noia, que estava "més a la dreta", té una fractura a la cama i també al maluc. Els metges l'han operada a Cambodja, però haurà de ser traslladada a Catalunya en els propers dies per la fractura al maluc, segons ha explicat Niubó a l'ACN. Les tres noies han parlat amb les seves famílies per tranquil·litzar-les i que sàpiguen que es troben bé.

Laia Niubó ha relatat la seva versió dels fets explicant que "eren entre les 4 i les 5 de la matinada". Es trobaven dins de territori de Cambodja quan l'autocar "va xocar contra un camió ple de blat de moro i va aixafar tota la part dreta del vehicle". El conductor que "o no va veure el camió o es va adormir", es va donar a la fuga i ja s'ha emès una "ordre de recerca i captura" contra ell.

Niubó també ha explicat que l'accident va afectar especialment les persones de la part "davantera dreta" de l'autocar, i ha admès que hi ha gent "molt més greu" que elles. De fet, un jove ha mort a causa de l'impacte, i diverses persones estan hospitalitzades "amb pronòstic greu". L'autocar, segons ha descrit Niubó, era un "servei nocturn ple de turistes".Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT