França
Internacional 17/04/2012

Sarkozy guarda el seu rellotge de 38.000 euros per donar la mà als votants

El president francès va amagar el Patek Philippe a la butxaca per saludar els seus seguidors a la plaça de la Concòrdia. La seva dona, Carla Bruni, li va regalar l'aparell fa quatre anys

Ara
1 min

BarcelonaUn moviment reflex va trair el president francès, Nicolas Sarkozy, en un dels seus mítings diumenge. Segons explica 'Il Corriere della Sera', després de demanar el vot a una plaça de la Concòrdia plena a vessar, Nicolas Sarkozy va dirigir-se a les primeres files de parisencs que esperaven saludar-lo. Havent donat la mà efusivament a alguns dels seus votants, el president va treure's el rellotge i se'l va guardar a la butxaca amb rapidesa.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Les càmeres van captar com Sarkozy va guardar amb recel l'aparell, un Patek Philippe, valorat en 38.000 euros. Aquest car rellotge acompanya el canell del president des de fa quatre anys, quan la seva dona, Carla Bruni, l'hi va regalar poc després del seu matrimoni.

El rellotge de Bush a Albània

Les imatges recorden un moviment semblant de l'expresident dels Estats Units George W. Bush. El texà va patir per la seguretat del seu Timex lluny de casa, a Albània. El rellotge del nord-americà estava valorat en molt menys que el del seu col·lega, 50 dòlars.

stats