Publicitat
Publicitat

Scarlett Johanson, entre les 50 celebritats femenines víctimes del mateix atac pirata

L'FBI treballa per trobar els responsables d'una sèrie de ciberatacs a diverses figures públiques. Se sospita que es podria tractar d'un grup coordinat. Entre la llista de víctimes hi figuren Vanessa Hudgens, Jessica Alba, Christina Aguilera, Ali Larter i Demi Lovato

L'FBI investiga l'escàndol d'un atac pirata en el marc del qual s'haurien robat les fotografies de l'actriu Scarlett Johanson que han sortit a la llum aquest dimecres. Se sospita que es podria tractar d'un atac coordinat d'un grup de hackers informàtics dirigit a diverses figures de l'àmbit públic, majoritàriament actrius o cantants. Les investigacions apunten que l'atac hauria afectat unes 50 celebritats femenines, entre les quals hi figuren Vanessa Hudgens, Jessica Alba, Christina Aguilera, Ali Larter i Demi Lovato. Les imatges i altres dades robades s'haurien extret d'ordinadors i altres dispositius mòbils – smartphones, ordinadors portàtils i tauletes electròniques– personals. 

La portaveu de l'FBI, Ari Dekofsky, ha confirmat que l'oficina federal d'investigació nord-americana ha iniciat una sèrie d'investigacions, però ha declinat donar més detalls sobre les possibles víctimes de la intrusió.

Scarlett Johanson no s'ha pronunciat públicament i el seu portaveu ha rebutjat fer declaracions sobre el tema.

Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT