MÓN
Internacional 15/08/2011

Sis persones moren assassinades amb arma blanca a l'illa britànica de Jersey

La policia ha detingut un home de 30 anys i, de moment, no busca ningú més implicat en els fets, que han deixat un fort impacte en una illa on viuen menys de cent mil persones

Acn
1 min

LondresAlmenys sis persones -un home, dues dones i tres nens- han mort per agressió d'arma blanca en un pis a Saint Helier, la capital de l'illa de Jersey, al Regne Unit. La policia ha detingut un home d'uns trenta anys que es recupera d'una operació a l'hospital per ferides després de l'incident d'aquest diumenge en una zona residencial a prop del centre de la ciutat.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Un testimoni ha explicat que les víctimes -sobre les quals no es té informació de la seva identitat- podrien ser de la mateixa família. Dues ambulàncies i cinc cotxes de policia s'han traslladat fins a la zona. Segons fonts policials, els atacs "amb un o més ganivets" han passat a dins del pis i al carrer. La policia, que encara investiga els fets, d'entrada no creu que ningú més hi estigui implicat. 



L'oficial que dirigeix la investigació, Stewart Gull, ha qualificat els fets del "molt traumàtics". L'illa de Jersey, amb menys de cent mil habitants, continua "commocionada" per aquest assassinat múltiple. "Jersey és una illa molt segura, probablement un dels llocs més segurs del món occidental, i els incidents d'aquesta naturalesa són extramadament estranys", ha afegit Gull. El nivell de criminalitat de Jersey, una illa al canal de la Mànega molt a prop a Normandia, ha disminuït fins a nivells mínims durant els últims deu anys.

stats