Publicitat
Publicitat

Repressió de la revolta

Sisè dia de bombardejos continuats sobre la ciutat siriana de Homs

Els atacs amb obusos i morters es concentren als barris més actius en la revolta. Falten aliments i medicines a causa del setge militar

Almenys 29 persones han mort a la ciutat siriana de Homs, en el sisè dia de bombardejos de l'exèrcit sobre aquesta població, epicentre de la revolta contra Baixar al-Assad. Segons els activistes que es comuniquen amb l'exterior a través de telèfons satèl·lit. Els barris més afectats pel llançament d'obusos i morters són els de Bab Amr, Khalidiya i al-Bayyada, precisament els que eren escenaris de les manifestacions més massives contra el règim. Entre les víctimes hi ha dones i nens, asseguren les mateixes fonts, que calculen que centenars de persones han mort des de l'inici dels atacs, dissabte.

Omar Shakir, un jove de Homs, ha dit a Al Jazira que la gent s'està protegint a les plantes baixes dels edificis, ja que a la ciutat no hi ha refugis subterranis. La ciutat està assetjada i la gent no té aliments ni subministraments mèdics. Paul Wood, periodista de la BBC que havia pogut entrar a la ciutat la setmana passada, en va marxar dimecres a la tarda, davant l'agreujament de la situació.

També s'han produit xocs entre l'exèrcit i soldats desertors a la ciutat d'Idlib, prop de la frontera amb Turquia.


Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT