França
Internacional 12/09/2011

Strauss-Kahn declara pel cas de la periodista francesa que l'acusa d'intent de violació

L'escriptora i periodista Tristane Banon va presentar la denúncia quan DSK va ser detingut per un altre cas de crims sexuals a Nova York, al mes de juny

Afp
1 min
Una activista pels drets de les dones / AFP

ParísL'excap del Fons Monetari Internacional (FMI) Dominique Strauss-Kahn ha declarat aquest dilluns a la policia de París en el marc de la investigació engegada arran de la denúncia per intent de violació presentada contra ell per l'escriptora i periodista francesa Tristane Banon.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Banon va denunciar-lo al mes de juny, després que Strauss-Kahn fos detingut, acusat de crims sexuals contra una treballadora d'un hotel de Nova York.

El presumpte intent de violació de què l'acusa la periodista hauria tingut lloc l'any 2003, mentre Banon entrevistava DSK per a un llibre.

La denúncia va motivar una investigació preliminar dirigida per la Fiscalia de París.

Strauss-Kahn va tornar a París el passat 4 de setembre, després que el jutge del cas novaiorquès retirés tots els càrrecs contra ell.

Un grup de persones activistes pels drets de les dones van manifestar-se aquest diumenge davant del domicili parisenc de DSK en contra de la impunitat dels homes que abusen de les dones.

stats