Internacional 04/11/2011

'Time' fa mofa de l'àlbum de cançons d'amor de Sílvio Berlusconi

"Almenys les últimes turbulències econòmiques han tingut un punt positiu: el primer ministre italià ha decidit retardar el llançament del seu àlbum de cançons d'amor", diu el setmanari nord-americà

Ara
1 min
Un 'indignat' protesta per les retallades efectuades per l'executiu italià / Getty

BarcelonaLa revista americana Time es mofa del primer ministre italià, Silvio Berlusconi. Textualment, diu que "almenys les últimes turbulències econòmiques han tingut un punt positiu: Silvio Berlusconi ha decidit retardar el llançament del seu àlbum de cançons d'amor". Concretament, titula: "Poden tenir una cara positiva els mals moments econòmics? Silvio Berlusconi endarrereix el llançament del seu àlbum de cançons d'amor".

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El primer ministre italià havia planejat llançar un àlbum titulat True Love. La decisió d'enregistrar aquest elapé, que tindria Berlusconi a la veu i el seu antic col·laborador Mariano Apicella a la guitarra, la va prendre el mandatari aquest setembre en una luxosa festa a Milà. No obstant això, davant de l'espiral de crisi del deute en què s'ha quedat encallada Itàlia, l'enfonsament continuat de la seva coalició de govern i els tres processos penals en què es troba imputat, Berlusconi s'ha vist obligat a retardar el seu llançament.

El polèmic dirigent sembla haver-se inspirat en la seva gran admiració pel sexe contrari a l'hora d'escriure algunes de les cançons del disc. "Escolta aquestes cançons, que són per a tu" és com comença la balada "Músic", d'acord amb un avançament que va publicar el diari La Stampa. "Escolta quan tenen set de carícies, canta quan tinguin fam de tendresa" són dos altres versos que es podran trobar en aquesta compilació.

stats