Internacional 08/12/2011

Dos morts en el tiroteig a la universitat Virginia Tech

Un policia mor en rebre el primer tret, en un control rutinari de trànsit. Una segona persona ha rebut un altre tret després, en un aparcament. L'any 2007 hi van morir 32 persones, en un altre tiroteig

Ara
1 min
Agents de la policia busquen el tirotejador a la Universitat de Virginia Tech / REUTERS

BarcelonaDos morts en el tiroteig del campus de la universitat Virginia Tech, a Blacksburg, a l'estat nord-americà de Virgínia, que ja havia estat escenari d'un incident similar al 2007. Segons confirma la web de la mateixa universitat, un policia ha rebut primer un tret en un control rutinari de trànsit. L'agressor li ha disparat un tret. Després, el sospitós ha fugit a peu i ha matat una altra persona en un aparcament del campus.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Els responsables de la universitat adverteixen que el sospitós encara està lliure i demanen als estudiants que no es moguin d'on són i que procurin quedar-se en algun lloc segur a l'interior d'algun edifici.

Les mateixes fonts universitàries informen que l'autor dels trets seria un home blanc, vestit amb pantalons de xandall grisos i una dessuadora marró, a més d'una gorra amb colors fosforescents.

L'incident s'ha produït el mateix dia que la Universitat presentava al·legacions per la multa de 55.000 dòlars que els va imposar l'Estat, després de considerar que no es van activar les mesures d'alerta necessàries en l'anterior tiroteig del 2007 en què van morir 32 persones.

stats