Internacional 16/03/2012

La Xina impulsarà el desenvolupament de la seva indústria vitivinícola per competir globalment

L'executiu del país asiàtic vol situar les vendes del sector en més de 100 milions d'euros per al 2015, amb un augment anual del 10%

Efe
1 min

PequínEl Govern xinès vol impulsar el desenvolupament de la indústria vitivinícola i s'ha fixat com a objectiu situar les vendes del sector, incloent-hi els licors, en més de 100 milions d'euros per al 2015, amb un augment anual del 10%, ha informat aquest divendres el diari 'China Securities Journal'.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Segons el pla quinquennal preparat per a la indústria alimentària, el govern també vol duplicar la fabricació de licors fets amb fruites, especialment, raïm, per tal d'expandir les possibilitats de la indústria.

Segons ha informat aquest diari, la intenció és crear les condicions per al creixement saludable d'un sector que està sotmès a una forta competència global.

A més de fixar els estàndards per a l'accés als mercats, el pla millorarà amb l'ajuda d'experts la coordinació per obrir camí a l'expansió, va dir Wang Liming, director de béns de consum del ministeri d'Indústria i Tecnologia de la Informació.

stats