Publicitat
Publicitat

LÍBIA

Gaddafi demana als libis que es manifestin de forma pacífica en contra dels "il·legítims"

En un missatge de veu difós per la televisió siriana Al-Rai, el dictador insta a la població a sublevar-se seguint el model de la Primavera Àrab

El dictador libi, Muammar al-Gaddafi, ha instat al poble libi a manifestar-se pacíficament en contra del Consell Nacional de Transició Libi (CNT), que considera "il·legítim", en un missatge d'àudio difós aquest dijous a través de la televisió siriana Al-Rai.

"Manifesteu-vos pacíficament davant del món. Sigueu valents, vengeu-vos d'ells i sortiu als carrers", han subratllat Gaddafi, en parador desconegut, en el missatge de veu.

"Diuen que aquest Consell és el representant legítim del poble libi. A on ha guanyat legitimitat? L'ha escollit el poble libi? L'ha encarregat el poble libi?", s'ha preguntat.

També ha instat "als homes i dones a sortir a manifestar-se a les places i carrers de tots els pobles i ciutats". "No temeu a ningú, vosaltres sou el poble, els amos del dret i els habitants del país, ningú pot disparar-vos", ha subratllat.

Gaddafi està desaparegut des de finals d'agost, quan va caure Trípoli, la capital. Les tropes rebels combaten a les portes de Sirte, la ciutat natal del dictador.

Etiquetes

Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT