Publicitat
Publicitat

NIGÈRIA

L'organització, protagonista d'una revolta l'any passat

Un grup islamista radical reivindica els atemptats de la vigília de Nadal al centre i al nord-est del país

Els atacs a les ciutats de Jos i Maiduguri després dels enfrontaments entre joves cristians i musulmans, deixen almenys 86 morts i més d'un centenar de ferits

Un grup islamista radical ha reivindicat els atemptats a la ciutat de Jos, al centre de Nigèria, i els atacs amb bomba en esglésies de la ciutat de Maiduguri, al nord-est del país, que es van produir divendres de la setmana passada. Els fets, que van tenir lloc dos dies després d'enfrontaments entre joves cristians i musulmans al centre del país, ja han provocat almenys 86 morts i més d’un centenar de ferits, segons dades de la policia nigeriana.


L'organització, que es fa dir Boko Haram, ha assegurat a través d'un comunicat a la seva web que és al darrere dels dos atemptats. Boko Haram ja va protagonitzar l’any passat una revolta que va acabar amb enfrontaments amb la policia i va provocar més de 800 morts.


D'altra banda, la policia nigeriana ha detingut dues persones a Jos per possessió de dinamita i armes. Vinculen els dos arrestats als dos atemptats de la vigília de Nadal.

Etiquetes

Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT