COSTA D'IVORI
Internacional 13/04/2011

Ouattara diu que Gbagbo s'enfrontarà a la justícia “nacional i internacional”

El president electe, que prendrà possessió del càrrec en els propers dies, confirma que l'excap d'estat ha estat traslladat a un poble del nord del país i que està sota vigilància

Agències
1 min
Els soldats d'Ouattara en el moment de la detenció de Gbagbo

Abidjan p { margin-bottom: 0.21cm; } El president electe de Costa d'Ivori, Alassane Ouattara, ha assegurat que Laurent Gbagbo s'enfrontarà a la justícia “a nivell nacional i internacional”. El nou mandatari ivorià ha indicat que l'expresident ha estat traslladat a un poble del nord el país i que està sota vigilància. “Els seus drets com a excap d'estat seran respectats”, ha dit Ouattara, que es traslladarà al palau presidencial en els propers dies, quan també es farà la cermònia de jurament del càrrec.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Gbagbo ha estat traslladat fora de la ciutat d'Abidjan per a la seva seguretat, després de la detenció per part de les forces d'Ouattara. Avui han aparegut noves imatges del moment de la detenció a la residència de l'expresident ivorià. En el vídeo es poden veure diversos soldats lleials al president electe armats i com entren a la casa de Gbagbo, a qui li posen una armilla antibales i un casc i com el porten fins a un cotxe.

stats