EGIPTE
Internacional 29/01/2011

El govern amplia el toc de queda a les principals ciutats del país

El govern prohibeix la circulació de persones i vehicles des de les 4 de la tarda, fins a les 8 del matí i seguirà afectant a el Gran Caire, Alexandria i Suez.

Efe
1 min

El Caire p { margin-bottom: 0.21cm; } El president egipci, Hosni Mubàrak, ha decretat un nou toc de queda a partir de les 4 de la tarda, hora local. La prohibició de circulació de persones ja estava prohibida des de dijous a les sis de la tarda i fins a les set del matí, però no s'ha complert a cap de les ciutats.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

“S'adoptaran les mesures més fortes contra tots aquells que infringeixin el toc de queda”, ha advertit la televisió pública després de d'anunciar el toc de queda.

L'anunci es fa públic després que el Ministeri de Defensa lliurés un comunicat on es demana a la població que s'abstingui de participar en manifestacions públiques i respecti el toc de queda.

“Les Forces armades han demanat a la població que s'abstingui de celebrar reunions en espais públics i les principals places i que compleixi sobretot amb el toc de queda”, diu el comunicat oficial.

stats