TUNÍSIA
Internacional 01/03/2011

Tunísia legalitza el partit islamista En Nahda després de 23 anys en la clandestinitat

La formació, inspirada en els Germans Musulmans d'Egipte, convocarà un consell nacional per estudiar la seva integració a la vida política del país després del derrocament de Ben Ali

Agències
1 min
El líder islamista Rached Ghannouchi celebra la caiguda de Ben Ali a Tunis. Els canvis pacífics han desplaçat l'amenaça del terrorisme islàmic al món àrab.

Tunis p { margin-bottom: 0.21cm; } El partit islamista tunisià En Nahda ha estat legalitzat oficialment pel ministeri d'Interior. La formació ha estat 23 anys en la clandestinitat, tot el mandat del president derrocat Zine al-Abidin Ben Ali, i des del 1991 ha sofert una gran campanya de repressió, que ha dut a la presó molts dels seus dirigents i militants. En Nahda va ser format el 1981 per Rached Ghannouchi juntament amb altres intelectuals inspirats pels Germans Musulmans d'Egipte.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El partit tunisià ha informat que pròximament convocarà un congrés nacional en què s'estudiaran les maneres d'integrar-se en la vida política del país. Ghannouchi va arribar a Tunísia el mes passat, després de 20 anys d'exili a Londres, per participar en el procés polític del país després del derrocament de Ben Ali.

stats