AMÈRICA LLATINA
Internacional 30/05/2012

Les FARC alliberen el periodista francès Roméo Langlois

L'ostatge va ser retingut fa un mes durant un tiroteig entre rebels i forces de seguretat del govern. Langlois ja es troba amb la missió humanitària, en una regió remota de Colòmbia

Ara
1 min
Roméo Langlois alliberat en imatges difoses per Telesur. AFP

BarcelonaLes FARC, tal com van prometre dilluns, ja han alliberat el periodista francès Roméo Langlois, que es troba en aquests moments en mans de la missió humanitària que l'ha de tornar a la llibertat, segons ha informat Telesur. Langlois ha dit a la cadena que la guerrilla l'ha tractat com a un convidat i que, més que trobar-se en un gran laboratori de producció de cocaïna, tal com havia dit Bogotà, la guerrilla l'ha retingut en un petit laboratori de coca, on un agricultor cultiva la droga per poder subsistir.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El periodista francès Roméo Langlois ja es troba amb la missió humanitària en una aldea aïllada anomenada San Isidro, que es troba a sis hores a peu fins a la ciutat més propera, Florencia. Langlois està amb l'emissari del govern francès, Jean-Baptiste Chauvin, l'exsenadora colombiana Piedad Córdoba i el delegat del Comitè Internacional de la Creu Roja (CICR), Jordi Raich.

stats