MÓN
Internacional 19/05/2011

Moren els 22 passatgers d'un avió que s'ha estavellat a l'Argentina

L'accident s'ha produït quan l'aeronau sobrevolava la Patagònia. Han mort els 19 passatgers i els tres membres de la tripulació

Acn
1 min

Buenos AiresUn avió comercial argentí s'ha estavellat a la regió argentina de la Patagònia a primera hora d'aquest dijous, en un sinistre en què han mort els 19 passatgers i els 3 membres de la tripulació que hi volaven. El director d'un hospital local ha confirmat als periodistes que no hi ha hagut supervivents.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

L'avió, noliejat per la companyia regional Sol, ha enviat un missatge d'emergència poc abans de les nou de la nit, hora local, i des d'aleshores no se n'ha tingut més notícia, segons s'ha explicat des de la companyia. Les autoritats aeronàutiques no han comentat fins al moment el succés. L'avió era un Saab 340 turbopropulsat que pot dur fins a 36 persones. Ha caigut a prop de la ciutat de Prahuaniyeu, en una àrea remota amb molt poques carreteres.

"Tot està destruït i cremat"

"La possibilitat de trobar supervivents és mínima", ha dit el portaveu de la companyia aèria Horacio Darre. Poc després, Ismael Ali, director de l'hospital Los Menucos, ha assegurat a una televisió local que "no s'ha trobat ningú viu". L'hospital està situat a la província de Rio Negro, al sud del país. També ha dit que hi ha restes de l'avió sinistrat escampades arreu del lloc de l'accident. "Tot està destruït i cremat", ha dit.

stats