AFGANISTAN
Internacional 19/01/2011

Tretze civils morts per un atemptat amb bomba dels talibans en una carretera al sud-est del país

L'explosió afecta un grup amb dones i infants que es traslladaven per rebre atenció mèdica. Al Pakistan, un atemptat a prop d'una escola provoca la mort de dos nens

Reuters
1 min

Khost p { margin-bottom: 0.21cm; } La violència dels talibans a l'Afganistan i el Pakistan ha deixat una jornada amb quinze morts, amb infants i dones entre les víctimes. En el primer, un atemptat amb bomba de la insurgència ha provocat la mort de tretze civils, entre els quals hi ha dones i infants, en una carretera al sud-est de l'Afganistan. L'explosió ha afectat el carro amb motor en què viatjaven quan anaven a rebre tractament mèdic en un districte de la província de Paktika, a la frontera amb el Pakistan. El president afganès, Hamid Karzai, i el ministre afganès d'Interior han condemnat l'atac.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

D'altra banda, dos nens d'entre 10 i 15 anys han mort i quinze més han resultat ferits per un atemptat a prop d'una escola de la ciutat de Peshawar, a nord-est del Pakistan. Una bomba activada per control remot ha esclatat quan els alumnes entraven al centre educatiu. Els atacs amb granades i la col·locació d'artefactes explosius són un fet que es produeix amb freqüència a Peshawar, tot i que moltes d'aquestes explosions són de baixa intensitat i provoquen un nombre baix de morts.

stats