AFGANISTAN
Internacional 02/01/2012

Tancada sis mesos en un lavabo per haver-se negat a prostituir-se

La policia afganesa rescata una noia de 15 anys torturada per la seva família política perquè es negava a mantenir relacions sexuals amb els amics del seu marit

Ara
1 min
Sara Gul, torturada pel seu marit durant sis mesos. PAJHWOK

BarcelonaSis mesos tancada en un lavabo, torturada i amb molt poc menjar. Així és com ha viscut Sara Gul, una noia afganesa de 15 anys, casada des de fa nou mesos amb Mohammad Azim, un home de 30 anys.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La premsa internacional s'està fent ressò d'aquest cas, que va sortir a la llum el 27 de desembre per l'agència afganesa Pajhwok. Segons la seva informació, la policia va irrompre en el domicili del marit de Gul després de la denúncia de la desaparició per part de la família de la noia.

Van trobar-la greument ferida i amb múltiples contusions en un lavabo de la llar de la seva família política. Gul ha explicat a la policia, segons l'agència, que el seu marit l'havia tancada després que es negués a mantenir relacions sexuals amb els homes que portava a casa.

Fonts hospitalàries que l'atenen a la ciutat de Badakhshan, al nord del país, informen a l'agència que Gul té clars senyals de cremades per tot el cos i algunes ungles arrencades amb tenalles.

stats