Publicitat
Publicitat

IRAQ

Atemptat durant una celebració religiosa

Nou atac contra pelegrins xiïtes als afores de Karbala

Dos cotxes bomba deixen fins a setze morts i desenes de ferits en una zona reforçada amb 120.000 efectius de l'exèrcit i les forces de seguretat

Dos atemptats als afores de la ciutat iraquiana de Karbala, al sud de Bagdad, ha deixat almenys setze persones mortes i desenes de ferits. Les explosions s'han produït en una zona molt concorreguda durant una celebració religiosa xiïta. La primera bomba ha explotat en una zona d'aparcament i ha mort fins a sis persones. Unes hores després, fins a deu persones han mort per un altre cotxe bomba que ha esclatat a uns deu quilòmetres al nord de la ciutat.


Els atacs tenen lloc quatre dies després d'un altre doble atemptat mortal també a prop de Karbala, que va provocar 45 víctimes i va ferir 110 persones. Les autoritats van haver d'enviar llavors a la zona 120.000 efectius de l'exèrcit i les forces de seguretat. Aquesta celebració xiïta ha estat objectiu habitual de militants d'Al-Qaida sunnites des del 2003, quan va caure el règim de Saddam Hussein.

Etiquetes

Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT