IRAQ
Internacional 18/01/2011

Almenys 42 morts per un atemptat en una oficina de reclutament de la policia a Tikrit

Un kamikaze fa esclatar els explosius que portava en una armilla a les portes d'un equipament on més de 300 persones feien cua per trobar feina, al centre de la ciutat

Reuters
1 min

Tikrit p { margin-bottom: 0.21cm; } Almenys 42 persones han mort i més de cent han resultat ferides en un atemptat suïcida a Tikrit, al centre de l'Iraq. L'atac s'ha produït quan un kamikaze amb una armilla carregada amb explosius s'ha situat al costat d'un centre de reclutament de la policia. En el moment de l'explosió hi havia més de 300 persones fent cua a les portes de les instal·lacions per trobar feina, segons ha informat un portaveu de les forces de seguretat.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Com a conseqüència de l'atemptat suïcida, l'hospital de la ciutat s'ha vist sobresaturat per l'arribada de l'alt nombre de víctimes i ferits. Fins i tot les mesquites han hagut de fer crides perquè els habitants donin sang. La província de Salahuddin, on està situada Tikrit, a 150 quilòmetres al nord de la capital iraquiana, continua d'aquesta manera patint atacs constants de la insurgència sunnita contrària a les autoritats xiïtes de Bagdad.

p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats