XINA
Internacional 21/07/2011

Els internautes xinesos, entusiasmats amb la dona "tigressa" de Murdoch

La reacció de la dona xinesa del magnat de la comunicació al parlament britànic davant un possible atac al seu marit ha inflat els ànims nacionalistes a internet al seu país natal

Efe
1 min

PequínLes imatges de l'esposa xinesa del magnat de la comunicació Rupert Murdoch, Wendi Deng, atacant com si fos una tigressa la persona que volia increpar el seu marit amb la intenció de defensar-lo han inflat els ànims nacionalistes dels xinesos. En diferents fòrums han començat a ressonar que les dones xineses, moltes amb un fort caràcter, són la millor defensa per als seus marits.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

"A l'hora de protegir el seu nen o el seu marit, la dones xineses es converteixen en tigresses", assenyalava en un fòrum del portal Sina.com un internauta xinès que firma com Auro, després de veure el vídeo de Wendi atacant l'home que intentava empastifar de nata la cara de Murdoch al Parlament britànic el dimarts.

L'escena, que circula per les xarxes socials de tot el món i que ha popularitzat la dona xinesa de Murdoch al Regne Unit, ha fet reflexionar als internautes de Xina sobre el caràcter de les seves dones, que tradicionalment tenien la fama de submises, però que en les darreres dècades han fet oblidar aquest tòpic.

"Una altra vegada ha quedat clar que no es pot tocar els xinesos, sobretot les dones xineses", assegurava un altre internauta en el fòrum de discussió de Phoenix TV, un popular canal de televisió a Xina.

stats