Publicitat
Publicitat

OCEANIA

Investiguen si un turista alemany ha mort a mans de caníbals a la Polinèsia francesa

L'home va desaparèixer el mes passat. Arran de la troballa de restes del seu cos calcinades i s'investiga un possible cas de canibalisme

Fins ara ningú donava crèdit a la història de la seva parella, Heike Dorsch, lligada a un arbre i violada mentre intentava esbrinar el que li havia passat al seu home a l'illa Nuku Hiva, a la Polinèsia francesa. Però fa poc s'haurien trobat les restes del cos de Stefan Ramin, de 40 anys, calcinat a la remota illa tropical i que podria haver mort a mans d'una tribu caníbal, que posteriorment el podrien haver devorat.

Després de tres setmanes de recerca s'han trobat restes humanes com ossos i dents, i també roba, entre les cendres d'una foguera presa en una zona inhòspita d'aquest territori situat a les Illes Marqueses. Les autoritats han enviat les restes a París, per determinar si són de Ramin. Si és així, es verificaria la versió de Dorsh.

Nuku Hiva és l'escenari de la novel·la Taipi, un paradís caníbal, del nord-americà Herman Melville, autor de Moby Dick. Es tracta de la l'illa més important de l'arxipèlag de les Marqueses i té una població de 2.000 persones. Té antecedents històrics de canibalisme, una activitat que fins ara es creia que estava eradicada.

Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT