Internacional 30/06/2011

Set ferits per un terratrèmol de magnitud 5,4 al Japó

Després del fenomen no ha calgut activar cap alerta per tsunami. Set persones han sigut traslladades a centres hospitalaris però les ferides no semblen serioses

Acn
1 min

TòquioSet persones han resultat ferides aquest dijous després d'un terratrèmol de magnitud 5,4 al centre del Japó. No hi ha informacions de danys majors. L'epicentre del fenomen, que s'ha deixat sentir cap a un quart de nou del matí de dimecres, hora japonesa (un quart de dues de la matinada de dijous, hora catalana), ha tingut lloc a la prefectura de Nagano, a uns 120 quilòmetres de Tòquio, segons ha informat l'Agència Meteorològica del Japó. Després del terratrèmol no s'ha activat cap alerta de tsunami, segons la mateixa agència. La magnitud ha sigut revisada a la baixa després d'una primera lectura de 5,5. Set persones han sigut traslladades a centres hospitalaris, inclosos aquells que han resultat ferits a causa de la caiguda d'objectes, però les ferides no semblen serioses, segons ha dit un membre dels bombers.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El Japó acumula cap al 20% dels terratrèmols de grau 6 o superior d'arreu del món. L'11 de març, la costa del nord-est del país va ser colpejada per un terratrèmol de grau 9, rècord al Japó, i per un tsunami massiu posterior, que va provocar la pitjor crisi nuclear mundial en 25 anys a la planta de Fukushima. El desastre va deixar 23.000 persones mortes o desaparegudes.

stats