Palestina
Internacional 16/02/2012

Un accident de trànsit a Cisjordània deixa vuit infants palestins morts

Vuit nens palestins han mort en un accident de trànsit entre el bus escolar en què viatjaven i un camió israelià, en mig d'una forta pluja, en una carretera de Cisjordània

Agències
1 min

JerusalemAlmenys vuit nens palestins de Jerusalem est han mort aquest dijous a Cisjordània en una colisió frontal de l'autobús escolar en què viatjaven amb un camió israelià, segons un portaveu de la policia israeliana. "Més de 30 ferits han estat ingressats a diferents hospitals" de Ramal·la i Jerusalem, ha precisat la mateixa font.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Les víctimes són infants de parvulari, d'entre 4 i 6 anys, que es dirigien a un parc de Ramal·lah a bord d'un bus escolar, que es creu que transportava uns 50 nens. El conductor del camió, àrabo-israelià, ha resultat ferit.

L'accident s'ha produït a una cruïlla molt freqüentada al nord de Jerusalem, en una zona sota control israelià.

"Anunciem tres dies de dol, en què les banderes onejaran a mitja asta a totes les institucions", ha afirmat el president palestí Mahmud Abbas. En declaracions a una cadena de televisió, Abbas ha descrit l'accident com un desastre nacional horrible. El primer ministre israelià Benjamin Netanyahu ha expressat el seu condol i ha ofert assistència.

"Hi haurà una investigació conjunta de les policies israeliana i palestina. La causa de l'accident és, aparentment, la pèrdua de control del conductor a causa d'un temps plujós i la carretera relliscosa", ha dit el portaveu de la policia israeliana.

stats