Publicitat
Publicitat

Corea del Sud

Seül fa una demostració de força amb l'ajut dels EUA

El cap de l'estat major de Corea del Sud, Han Min-koo, i el seu homòleg nord-americà, Mike Mullen, s'han reunit avui a Seül en plena escalada de tensió amb Corea del Nord per fer una demostració de força i evitar noves provocacions de Pyongyang

La trobada vol demostrar l'aliança dels dos exèrcits i acordar mesures per dissuadir Corea del Nord de nous atacs, com el de l'illa sud coreana de Yeonpyeong, el 23 de novembre.


L'oficial americà ha estat acompanyat a la trobada del director de planificació estratègica del estat Major nord-americà, Charles Jacoby; l'embaixadora d'EUA a Seül, Kathleen Stephens, i el cap dels 28.500 soldats americans desplegats a Corea del Sud, el general Walter Sharp.


Els caps militars estan estudiant fer noves maniobres militars conjuntes. Entre el 28 de novembre i l'1 de desembre EUA i Corea del Sud ja van estan realitzant maniobres navals conjuntes al Mar Groc, amb la d'un participació del portaavions de propulsió nuclear americà i desenes de naus de guerra. Els exercicis amb foc real, van ser contestats amb amenaces per part de corea del nord.

Etiquetes

Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT