Palestina
Internacional 25/08/2011

El bombardeig israelià d'un túnel de contraban a Gaza fa perillar la treva establerta dilluns

L'aviacío israeliana ha bombardejat aquest matí un túnel de contraban palestí i ha causat la mort d'almenys 2 persones. Des de Gaza han contestat llançant més de 20 coets cap al sud d'Israel

Efe
1 min

GazaEfectius dels serveis d'emergència de Gaza han recuperat avui els cadàvers de dos palestins que estaven desapareguts des de que aquest matí l'aviació israeliana ha bombardejat un túnel de contraban a la frontera.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Poc després de l'atac, fonts mèdiques a Gaza havien informat que tres persones havien quedat sepultades al túnel i que s'havien trobat ja dos cadàvers.

Amb aquestes dues víctimes mortals, ja són vuit els palestins morts –dos milicians i sis civils, segons fonts palestines– a Gaza des de l'assassinat selectiu la matinada de dimarts a dimecres d'un milicià de la Jihad Islàmica.

L'atac israelià ha provocat ja les represàlies d'aquesta organització armada, que des de llavors ha llançat ja més de 20 coets contra el sud d'Israel, cosa que posa en perill la treva que imperava a la zona des de dilluns.

stats