Internacional 04/02/2012

Els bombardejos a Síria deixen més de 250 morts a Homs

L'oposició atribueix els bombardejos als lleials al règim d'Al-Assad, que s'espolsa la responsabilitat apuntant a grups terroristes. L'ONU ha d'aprovar aquest dissabte

Agències
1 min

El CaireEl nombre de morts pel bombardeig aquesta nit del règim sirià sobre la ciutat siriana de Homs s'eleva a 260, segons ha denunciat aquest dissabte el Consell Nacional Sirià (CNS), la principal organització opositora siriana. El règim de Bachar Al-Assad s'ha espolsat la responsabilitat i ha apuntat a grups terroristes dels que s'ha desvinculat.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El CNS Ha qualificat aquest atac com "un dels més brutals crims" que comet el règim sirià des de l'inici de les revoltes el març passat, informa Efe. Pel líder del Consell Nacional Sirià, Burhan Ghalioun, el d'aquesta matinada és "l'últim acte violent" del règim d'Al-Assad, que està "perdut políticament i militar". El Consell de Seguretat de l'ONU es reuneix aquest dissabte per emetre una resolució sobre Síria, amb Rússia valorant la possibilitat de fer ús del seu dret de veto.

stats