Internacional 11/01/2012

Una campanya laborista acusa l'alcalde de Londres de "carterista"

L'equip de Ken Livingston vol recaptar 10.000 lliures fins al cap de setmana, per això ha llançat una campanya de recaptació que protesta contra la pujada del preu del bus a la capital britànica

Ara
1 min

BarcelonaEl partit laborista britànic ha llançat una sèrie de campanyes per recollir diners que li permetin desenvolupar la seva campanya electoral per a l'alcaldia de Londres, que ara ocupa el conservador Boris Johnson. Entre aquests anuncis, destaca el que han fet públic aquest dimarts, que qualifica Johnson de "carterista", fent clara al·lusió a la pujada de preus que el batlle ha efectuat en les tarifes del transport públic a la capital britànica. En l'anunci que han fet públic clamen: "Aneu amb compte: carteristes actuen en el transport públic". Els dos protagonistes són un ciutadà/ana anònim/a i un "carterista" que representa una paròdia de l'actual alcalde.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Aquesta campanya arriba després d'una que ha aconseguit més de 6.000 lliures esterlines. Les donacions que els simpatitzants efectuen són de 5 lliures esterlines com a mínim. Els laboristes prometen que encara tenen moltes "sorpreses" preparades per a Boris Johnson.

stats