Escàndol a la Gran Bretanya
Internacional 13/03/2012

La policia britànica deté Rebekah Brooks, exdirectora de 'News of the World', pel cas de les escoltes il·legals

Hi ha un total de sis arrestats, entre els quals, el marit de la periodista. Se'ls acusa de "conspiració per obstruir la justícia"

Ara
1 min

BarcelonaLa policia britànica ha detingut la matinada de dimarts sis persones en relació amb el cas de les escoltes il·legals del diari sensacionalista 'News of the World'. Una de les detingudes és Rebekah Brooks, directora del rotatiu quan es van produir les escoltes. També podria estar detingut el marit de la periodista. Els agents estan escorcollant les cases dels detinguts, que són interrogats en diverses comissaries. Se'ls acusa de conspiració per obstrucció a la justícia.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La policia ha explicat que les detencions no són fruit de les dades facilitades per News Corporation, l'empresa editora del desaparegut diari, que sí que ha facilitat informació, en canvi, per a arrestos anteriors.

Fins ara s'han detingut 23 persones en el marc de l'operació Weeting, que investiga les escoltes il·legals a polítics i víctimes de crims per elaborar informacions per al diari sensacionalista, que era un dels de més tirada de la Gran Bretanya fins que l'escàndol va obligar el seu editor, Rupert Murdock, a tancar-lo.

stats