Rússia
Internacional 06/05/2012

250 detinguts per protestar contra Putin a Moscou

L'oposició a Vladimir Putin torna al carrer per manifestar-se contra la investidura del president. Entre 8.000 i 20.000 persones, segons diverses fonts, han participat en les protestes

Agències
1 min
La policia russa deté els opositors durant la protesta a Moscou / EFE

MoscouLa policia russa ha detingut aquest diumenge a més de 250 opositors mentre feien una asseguda al centre de Moscou per protestar contra el president electe, Vladimir Putin. Els manifestants exigien, a més, una hora de directe en les televisions estatals russes per explicar els seus arguments per oposar-se al mandatari. Segons el ministeri d'Interior rus, les persones detingudes estan acusades d'"actes contraris a la llei".

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Milers de persones han recorregut el centre de Moscou en aquesta jornada de protesta en l'anomenada "Marxa de Milions" –nom amb que es coneix el moviment contra la investidura aquest dilluns de Putin. Entre 8.000 i 20.000 persones, segons les autoritats o els convocants, respectivament, participaven en aquesta manifestació a la capital russa, mentre que a la resta del país l'afluència era menor.

stats