Publicitat
Publicitat

Iran

Els diplomàtics iranians expulsats del Regne Unit arriben a Teheran

Uns 25 diplomàtics i treballadors de la delegació iraniana han arribat de matinada al seu país. L'assalt a l'ambaixada britànica de Teheran dimecres ha accelerat l'adopció de noves sancions econòmiques a l'Iran per part de la UE

Els diplomàtics iranians expulsats del Regne Unit després de l'assalt de dimarts a l'ambaixada britànica del seu país han arribat aquest dissabte a Teheran, segons informa l'agència oficial IRNA.

Uns 25 diplomàtics i treballadors de la delegació iraniana al Regne Unit han arribat aquesta matinada amb les seves famílies en un vol especial de l'aerolínia estatal Iranair a Teheran, on han estat rebuts per un grup de persones.

El portaveu del ministeri d'Exteriors iranià, Ramin Mehmanparast, també ha anat a rebre'ls. Dimecres passat, el Regne Unit va donar a tots els diplomàtics iranians 48 hores per abandonar el seu territori i tancar l'ambaixada a Londres després que grups islàmics assaltessin dos recintes de la delegació britànica a Teheran, on van cremar la bandera, van causar desperfectes i van retenir durant diverses hores un grup de persones.

L'assalt ha accelerat l'adopció de mesures per part de la Unió Europea a Iran, i en una reunió a Brussel·les de dijous, els ministres d'exteriors van aprovar noves sancions econòmiques i personals per a empreses i individus relacionats amb el règim i van plantejar un possible futur embargament petrolífer al país.

Etiquetes

Més continguts de

315

Clinton vs. Trump

El duel més insòlit de la història per la presidència dels Estats Units

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT