ESTATS UNITS
Internacional 06/05/2011

Al-Qaida crida a la venjança de Bin Laden

L'organització diu que publicarà un vídeo que Bin Laden va gravar una setmana abans de la seva mort

Agències
1 min

WashingtonAl-Qaida ha confirmat avui la mort del seu líder, Ossama bin Laden. Segons SITE Intel Group, un grup dedicat al seguiment de xarxes terroristes internacionals, Al-Qaida ha emès un comunicat en un fòrum en què assegura que ha mort el seu líder.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El comunicat també anuncia que la xarxa terrorista "venjarà la mort del seu líder" i insta el Pakistan a sublevar-se contra l'atac nord-americà. "La lluita continua, el raid és una maledicció per als Estats Units", afegeixen. Al-Qaida afageix que publicarà una cinta d'àudio de Bin Laden que va ser enregistrada una setmana abans de la seva mort.

El comunicat de SITE diu que "Al-Qaida ha llançat un comunicat en un fòrum jihadista el 6 de maig de 2011 en què confirma la mort del seu líder, Ossama bin Laden".

Es tractaria de les primeres declaracions públiques de la xarxa terrorista d'ençà de la mort de l'home més buscat del món a mans dels Estats Units durant un raid la matinada de dilluns a Abbottabad, una ciutat a només dues hores d'Islamabad (la capital del Pakistan).

stats