ESTATS UNITS
Internacional 07/02/2011

El grup de 'hackers' Anonymous ataca una agència de seguretat dels Estats Units

El grup d'activistes 'online' que donen suport a Wikileaks han sabotejat HBGary, una empresa que provava d'esbrinar les identitats dels líders d'Anonymous

Redacció
1 min
La bandera del grup de hackers Anonymous.

BarcelonaAnonymous, un grup de hackers online que el passat desembre van entrar en els sistemes de Visa, PayPal i MasterCard, liderant així una campanya de suport a Wikileaks després de la clausura d'alguna de les seves planes web, ha sabotejat el sistema de l'empresa de seguretat nord-americana HBGary.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

S'investiga l'organització secreta des de diferents països per atacs reiterats i ja s'han dut a terme diverses detencions tant a Holanda com al Regne Unit d'alguns dels seus integrants.

Durant el cap de setmana, el director de l'empresa de seguretat HB Gary, Aaron Barr, va anunciar que havia aconseguit els noms dels líders de l'entitat.

Poc abans que els noms es fessin públics, Anonymous va entrar al sistema de l'agència de seguretat i va hackejar tant el Twitter personal com professional del director. Van emplenar el compte d'insults racials i sexuals, com també el número de mòbil i constrasenyes de Baar.

stats