MÓN
Internacional 28/07/2011

Batalla campal en ple Passeig de la Fama, a Hollywood

L'estrena d'una pel·lícula sobre una 'rave' acaba en aldarulls amb la policia després que centenars de persones ocupessin el bulevard sense autorització

Agències
2 min
La batalla campal ha tingut lloc al cinematogràfic Passeig de la Fama / REUTERS

Los AngelesL'estrena d'una pel·lícula documental sobre una festa rave ha acabat amb diverses detencions després que centenars de persones ocupessin el bulevard de Hollywood, a Los Angeles, sense autorització i iniciessin un enfrontament amb la policia. Nombroses persones han respost al reclam de la presentació del film The Electric Daisy Carnival Experience en el famós teatre xinès de la ciutat, en ple Passeig de la Fama i al costat del teatre Kodak, recinte on es lliuren els Oscar cada any. El cinematogràfic enclavament ha estat escenari d'una batalla campal que, aquesta vegada, no estava prevista al guió.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi



L'esdeveniment havia estat promocionat per internet durant les últimes setmanes juntament amb la celebració d'una festa posterior en un club local on havia d'actuar DJ Kaskade. A través del seu compte de Twitter, aquest artista havia animat els seus seguidors per prendre des de les sis de la tarda hora local, la una de la matinada hora de Catalunya, el tram d'avinguda a davant del teatre xinès i ballar al ritme de la seva música. La convocatòria, però, no comptava amb els permisos corresponents, segons la policia. 



Les persones que han intentat entrar en l'estrena del film sense invitació s'han trobat el pas barrat i s'han acabat reunint al bulevard de Hollywood fins que han estat centenars. Ha estat llavors que la policia els ha demanat que es dispersessin. La multitud, però, ha respost llançant ampolles i alguns han arribat fins i tot a saltar sobre els cotxes patrulla i han trencat les finestres dels vehicles. Els agents han emprat material de dispersió i han realitzat diverses detencions per posar fi a la revolta. 



The Electric Daisy Carnival Experience

The Electric Daisy Carnival Experience és una pel·lícula sobre un festival de música del mateix nom al qual assisteixen anualment desenes de milers de persones. El juliol del 2010 aquest esdeveniment rave va tenir lloc al Los Angeles Memorial Coliseum i va cobrar notorietat després de la mort d'una adolescent de 15 anys per sobredosi. Des d'aquests incidents la festa es va traslladar a Las Vegas, a Nevada.

stats