MATANÇA A ARIZONA
Internacional 09/01/2011

Nascuda l'11 de setembre de 2001, morta el 8 de gener al tiroteig d'Arizona

Una de les víctimes de la matança de Tucson és Christina Taylor Greene, un dels nadons americants nascuts el dia de l'atemptat a les Torres Bessones. Va voler anar el míting perquè, amb 9 anys, ja estava interessada en la política

Redacció
1 min
Christina Taylor Greene

BarcelonaEls nens nascuts l'onze de setembre de 2001, el dia del pitjor atemptat patit mai als Estats Units, són un símbol per al país. Un llibre titulat Faces of hope (Les cares de l'esperança) explicava la seva història i en mostrava les fotos, fetes quan tenien mesos. Encara ara es pot trobar a Amazon. I una d'aquestes criatures, Christina Taylos Greene, va morir aquest dissabte, en el tiroteig de Tucson en què un jove de 22 anys va matar cinc persones més i en va deixar una dotzena de ferides, inclosa la congressista demòcrata Gabrielle Giffords.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Segons expliquen els mitjans nord-americans i com recull el Hufftington Post, Christina, de només nou anys, va voler assistir al míting de Gifford, que es feia a l'aparcament d'un hipermercat seguint la línia d'acostar-se als ciutadans de la congressista. Segons explica el seu oncle, Greg Segalini, un veí va convidar la nena a anar a l'acte polític perquè ella estava interessada en els afers públics i polítics. De fet, acabava de ser escollida com a membre del consell escolar del centre on estudiava, Mesa Verde Elementary School. Per això la seva família es va animar a anar l'acte que havia de permetre a la nena conèixer una mica més el món de la política que tant la fascinava.

stats